Un poltergeist atacă o clinică

Un poltergeist atacă o clinică

Într-o clinică din Arcachon, Franţa, în 1963, de la mijlocul lunii mai şi până în septembrie, au avut loc fenomene poltergeist uimitoare. Timp de câteva luni, pacienții spitalizați au suferit din cauza pietrelor sau fragmentelor de cărămidă de diferite mărimi care zburau asupra lor ca o furtună incontrolabilă. S-a estimat că în această perioadă pacienţii au “primit” cel puţin 1000 de pietre.

clinique-archacon
Sursă foto: Wikipedia

Fenomenele puteau avea loc în orice moment al zilei. Din fericire, nimeni nu a fost rănit de pietrele aruncate de atacatorul invizibil, deși, uneori, proiectilele puteau ajunge chiar la câteva sute de grame!
Deoarece fenomenul paranormal care se manifesta la clinică a crescut în intensitate, doctorul Cuénot, directorul instituţiei s-a văzut nevoit să alerteze poliția.
Un ofițer de poliție a inspectat interiorul proprietății. În timpul investigațiilor sale, a fost martor la una dintre aceste ploi de pietre de o asemenea intensitate încât a început să urle la necunoscutul care făcea acest dezastru. Şi, surpriză, aruncările misterioase de pietre sau de alte obiecte au încetat instantaneu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *