vrajitoarele din Bucuresti in ritual la balta 1

Înscriere pe site

Condiţii de înscriere pe site-ul nostru

vrajitoarele din Bucuresti in ritual la balta
Copyright Segra Media București

În atenţia persoanelor care doresc spaţiu publicitar pe acest site, în special vrăjitoarele, tămăduitoarele, clarvăzătoarele şi prezicătoarele din România!

Ne puteţi contacta, dacă doriţi să fiţi prezente pe site-ul nostru, care este intens promovat pe Google, Yahoo, Bing şi alte motoare de căutare, dar şi pe  reţelele afiliate şi proprii, precum şi pe marile reţele de socializare de pe Internet (Facebook, Google+, My Space, Twitter etc.) .

Preţul de înscriere pe site este de 250 lei/lună (nu este inclus banner mare sau mic)

 • La fiecare înscriere se va emite o factură şi o anexă în care se vor specifica serviciile incluse în cadrul site-ului
 • Afişarea datelor de contact (telefoane, e-mail, web site etc.)
 • Afişarea fotografiilor personale de prezentare cu o mărime maximă 400x 280 pixeli
 • Afişare de text publicitar ( oferit de dv. )
 • Afişarea de mesaje de mulţumiri de la clienţi.
 • Fotografia dv. va apărea pe prima pagină a site-ului, în cadrul secţiunii Vrăjitoarea săptamânii (în funcţie de ordinea înscrierii).
 • Redacţia îşi revendică dreptul de a modifica forma anunţului dat spre publicare ca să fie corect din punct de veredere gramatical în aşa fel încât să poată fi publicat pe site.

Servicii suplimentare (opţional):

 • Banner mic pe prima pagină (50 lei) sau banner mare pe prima pagină (220 lei)
 • Apariţia videoclipului personal pe prima pagina a site-ului ,în cadrul secţiunii Videoclipul săptămânii
 • Crearea de site personal
 • Realizare de videoclipuri personalizate , create la locatia pe care o doriţi dv , efectuate cu aparatură de ultimă generaţie şi apoi introducerea lor pe site
 • Tiparirea de materiale publicitare ( afişe , pliante , flyere etc.)
 • Apariţia in reviste de specialitate.
 • Aveţi obligaţia să verificaţi dacă datele publicate sau din orice articol ulterior care vă privesc corespund şi să ne semnalaţi în scris orice greşeală redacţională apărută în termen de 24 de ore.
 • Banner-ul este opţional şi valabil numai pentru persoanele înscrise pe acest site, adică au anunţ pe site!

Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului

Accesul pe site-ul www.portalulvrajitoarelor.ro este gratutit. Vizitarea peginilor din site se consideră un accept al termenilor şi condiţiilor de mai jos.

Ne rezervăm dreptul de a bloca pe utilizatorii care nu respectă termenii şi condiţiile site-ului.

Site-ul www.portalulvrajitoarelor.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care le-ar putea înregistra utilizatorii din cauza nefuncţionării temporare sau defectuoase a siteu-lui sau pentru folosirea informaţiilor obţinute prin folosirea link-urilor din acest site către alte web-uri. Folosirea lor este la latitudinea persoanelor care vizitează site-ul.

Site-ul www.portalulvrajitoarelor.ro îşi rezervă dreptul de a modifica fără notificare prealabilă structura şi conţinutul acestuia, sau chiar poate suspenda funcţionarea sa fără o notificare prealabilă. Site-ul nu poate fi făcut răspunzător în niciun mod pentru nicio daună, de orice natură ar fi aceasta produsă utilizatorilor, furnizorilor, colaboratorilor şi partenerilor săi, daună provocată de folosirea informaţiilor furnizate sau de funcţionarea site-ului.

Site-ul nu îşi asumă nicio responsabilitate şi nu garantează calitatea serviciilor sau produselor promovate prin www.portalulvrajitoarelor.ro de către colaboratori. Responsabilitatea garantării seviciilor sau produselor promovate prin acest site revin în totalitate furnizorilor acestor produse şi servicii.

Siteul este considerat în modexclusiv un suport media pentru publicitate şi informare a publicului. Utilizarea informaţiilor puse la dispoziţie prin acest site se face pe propia răspundere a utilizatorului.

Conţinutul site-ului www.portalulvrajitoarelor.ro are rol informativ şi nu se substituie sub niciun motiv controalelor sau prescripţiilor asigurate de personal medical specializat. Vă recomandăm să vă consultaţi medicul de familie pentru diagnosticări şi tratamente.

Orice încercare de intruziune în viaţa personală a unui membru al comunităţii noastre de către un terţ va fi stopată, confor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, Capitolul I, art.1 care protejează datele personale. Nerspectarea acestei legi duce la blocarea accesului terţului care nu respectă intimitatea utilizatorilor www.portalulvrajitoarelor.ro.

Materialele trimise spre publicare vor deveni, după publicarea lor pe acest site, proprietate sa intelectuală şi nu mai pot fi şterse sau publicate de terţi (inclusiv de persoanele care le-au trimis) pe alte site-uri sau în presa scrisă.

Când trimiteţi un articol sau orice alt text către www.portalulvrajitoarelor.ro înţelegeţi şi că sunteţi de acord că întreaga responsabilitate juridică vă aparţine şi că încălcarea drepturilor de copyright constituie o infracţiune şi se pedepseşte conform Legii 8 din 1996. Toate aceste materiale devin proprietatea firmei SEGRA Media care deţine site-ului. Ele nu pot fi copiate şi reproduse pe alte suporturi media, fără acordul nostru strict scris.

Site-ul www.portalulvrajitoarelor.ro nu va vinde, cesiona, înstrăina sau distribui datele personale ale utilizatorilor săi unei terţe părţi. Nu va comunica date personale ale utilizatorilor săi unei terţe părţi, persoane fizice sau juridice, decât în cazul:

 1. a răspunde cererilor de informaţii autorizate corespunzător din partea statului
 2. a se conforma oricăror legi, regulamente, citaţii sau hotărâri judecătoreşti
 3. a ajuta la prevenirea fraudelor sau pentru a impune ori proteja drepturile www.portalulvrajitoarelor.ro şi a reprezentanţilor săi
 4. a identifica şi publica datele personale care folosesc cu rea-intenţie serviciile www.portalulvrajitoarelor.ro , a persoanelor care intenţionează să pericliteze comunitatea www.portalulvrajitoarelor.ro în orice mod, indiferent care ar fi acesta.

Ne rezervăm dreptul de a ne proteja toate drepturile, conform legislaţiei în vigoare!

În cazul în care nu sunteţi de acord cu aceşti termeni şi condiţii de utilizare a siteului www.portalulvrajitoarelor.ro, vă rugăm să nu mai accesaţi site-ul.

Aveţi obligaţia să verificaţi dacă datele publicate sau din orice articol ulterior care vă privesc corespund şi să ne semnalaţi în scris orice greşeală redacţională apărută în termen de 24 de ore.

vrajitoarele din Bucuresti in ritual la balta 1
Copyright Segra Media București

One thought on “Înscriere pe site

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *