Magia în Thailanda

Magia în Thailanda

În Thailanda se vorbeşte cu teamă de multe ori despre “voodoo Thai”, despre practicile “Barang” sau “Black Magic Thai”. Unele dintre practicile magice descrise sunt periculoase, respingătoare și ilegale. Nu au nicio relație directă cu învățătura lui Buddha, cum pretind cei care le practică, adesea, în umbra templelor din această ţară asiatică. Oameni care se angajează în aceste activităţi de magie sunt atât călugări venerabili care au ajuns chiar la vârsta de 100 de ani cât şi falşi călugări sau Ajarni (Maeştri în Magie albă și neagră).prostituate thailandeze

Fetele din barurile din oraşul Betong, din provincia meridională Yala,situată la frontiera cu Malaezia, au fost acuzate că utilizau farmece realizate prin magie neagră pentru a-şi racola clienţii, majoritate malaezieni, ceea ce a creat o dependenţă şi aceştia nu mai puteau să se abţină să nu revină la ele cât mai repede!

Aceste prostituate din sudul Thailandei au fost numite „Betong darling”. Ele s-au specializat în diferite activităţi de vrăjitorie din cadrul magiei de dragoste. De pildă, varsă substanţe în băuturile victimelor lor sau spun rugăciuni cu numele acestora. Efectul este că aceşti bărbaţii astfel fermecaţi cad iremediabil în braţele fetelor de moravuri uşoare şi uită de a mai negocia vreun tarif pentru serviciile sexuale prestate de ele.

Malaezienii, care călătoresc singuri sau în grup în sudul Thailandei suportă influenţele nefaste ale farmecelor realizate de prostituatele thailandeze, de care sunt atraşi irezistibil, pentru a le fi golite buzunarele de bani. Ei le urmează la hotel şi plătesc tot ceea ce vor prostituatele!
Ca în multe ţări unde se practică curent magia, există o strânsă legătură între vrăjitorie, magie şi etnicitate. În special, ţiganii sunt atraşi de activităţile oculte, de mister şi magie.

În Thailanda, există în centrul ţării minoritatea malaeziană care practică frecvent vrăjitoaria. În staul Kelantan(din Malaezia), care se găseşte la frontierele Thailandei, thailandezii au reputaţia de a fi consderaţi cei mai puternici vrăjitori din regiune, oameni cu puteri mistice extraordinare.

Astfel, ei atrag mulţi clienţi malaezieni, în special pe cei care au mari probleme în dragoste sau care îşi caută sufletul pereche. Mulţi clienţi au probleme în familie sau cu alte femei! Bărbaţi care vor să divorţeze, alţii care vor să se recăsătorească sau caută o femeie mai tânără….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *