Ladyboys din Pattaya aduc venituri imense tailandezilor

Ladyboys din Pattaya aduc venituri imense tailandezilor

Pattaya, cunoscuta stațiune tailandeză situată în provincia Chonburi, recunocută mondial pentru turismul seual, găzduiește unii dintre cele mai delicioși transexuali din regiune, iar reputația sa de stațiune turistică prietenoasă aduce un număr imens de tineri transsexuali în oraș, precum și legiuni de bărbați nerăbdători să guste din acest fruct tropical extrem de prețios.
Întreaga Asie de sud-est este de altfel remarcabilă pentru populațiile sale extrem de vizibile de femei transsexuale.  Sunt frumoase și foarte sexy. Sunt extrem de feminine prin aspect și maniere. Încă de la adolescență, aceste persoane folosesc hormoni de sex feminin, adesea pastile anticonceptionale, care sunt disponibile gratuit fără prescripție medicală și care le pot transforma în femei uimitor de frumoase. Mulți bărbați sunt atrași cu putere de ele, sunt efectiv vrăjiți.

ladyboy tailanda
ladyboy tailanda

Dar să precizăm și faptul că prostituatele din Tailanda nu se dau în lături de la a folosi vrăji și farmece pentru a se face plăcute imediat și a-și umple astfel conturile datorită străinilor ahtiați de senzații tari. 

Fenomenul femeilor transsexuale extrem de feminine și atractive sexual a devenit din ce în ce mai cunoscut în ultimele două decenii, în principal prin internet.

Pattaya, alături de Phuket și Bangkok, sunt favoritele bărbaților din întreaga lume care preferă turismul sexual. Tailanda are un sector turistic foarte bine dezvoltat, cu multe hoteluri și apartamente pe termen scurt la prețuri foarte rezonabile.
Pattaya este ușor accesibilă și ieftină, nu necesită nicio viză prealabilă, se primește  aautomat la intrare pentru o lună. Pe lângă faptul că este relativ ieftin, destul de relaxat, cald, însorit, multe persoane pot vorbi engleză și există infrastructuri și comunicații excelente. Tailanda este o destinație ideală pentru bărbatul atras de ladyboy care vrea să afle mai multe. „Ceea ce se întâmplă în Tailanda rămâne în Tailanda”, se zice.

Veți vedea ladyboys care servesc în restaurante, în magazine, care lucrează în saloane de coafură,  în bănci, în agenții de turism etc.. În afară de aceasta, există binecunoscute cabarete ladyboy pline de farmec.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *