Un australian a avut contact sexual cu o fiinţă extraterestră

Un australian a avut contact sexual cu o fiinţă extraterestră

Recent, ufologul australian Bill Chalker a revelat un caz uimitor într-o revistă ufologică americană. Este vorba despre un incident care s-a produs în ţara sa, având drept martor pe un anume Peter Khoury, care a trăit în 1992 o experienţă paranormală implicând o relaţie sexuală cu o fiinţă extraterestră. Este vorba de un caz “clasic”, un fel de ufo-abduction după expresia utilizată de anglo-saxoni, adică o aparentă răpire într-un OZN.
Ufologul Chalker este de formaţie ştiinţifică şi lucrează în industria chimică. Este foarte cunoscut în Australia şi în SUA căci a publicat numeroase articole în faimosul “International UFO Reporter”. El este de asemenea autorul unei cărţi foarte bune privind fenomenele OZN şi paranormale raportate în Australia şi în Noua Zeelandă, “ The Oz Files”, publicată în 1996. Este considerat ca ufologul australian cel mai serios din ţara sa. Din 1988 anchetează cu psihologi mărturiile persoanelor răpite de OZN-uri.
În 1996, l-a ajutat pe psihiatrul american Jon Mach în cercetările sale privind acest tip de incidente semnalate de către aborigeni.

 

Lucrare de Travis Walton sursa Wikipedia

Un martor cu experienţe multiple
Peter Khoury este de origine libaneză. S-a născut în 1964 şi a emigrat în Australia în 1973, cu părinţii lui. Se pare că a suscitat, nu se ştie cum, interesul unor inteligenţe necunoscute de mai multe ori, încă
din copilăria sa.
În vara anului 1971, în Liban, se găsea în compania altor copii pe acoperişul sub formă de terasă al casei unui vecin, unde le plăcea să se joace. Deodată a remarcat că toţi prietenii lui erau transformaţi în statui, incapabili de a se mişca. Ridicând capul, a zărit deasupra un aparat aerian silenţios în formă de ou. Mai târziu, toţi copiii se găseau pe sol dar nu ştiau de cât timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *