Triplu asasinat în Florida executat prin ritualuri macabre de magie

Triplu asasinat în Florida executat prin ritualuri macabre de magie

La 31 iulie 2015, a existat un fenomen astronomic destul de rar: o Lună Albastră. In timpul acestui eveniment neobișnuit, oamenii din statul Florida din SUA au avut posibilitatea de a se deda la ritualuri macabre de magie neagră.

Foto de Josué Cedeño, Wikipedia.
Foto de Josué Cedeño, Wikipedia.

Într-o zi de vineri, în jurul orei 9:30, poliția a găsit cadavrele lui Voncile Smith, 77 ani, precum și pe cele ale celor doi fii ai săi, Richard Thomas, Smith, 49 ani, și John William Smith, 47 ani. Victimele purtau urmele unor multiple lovituri de cuțite.
Anchetatorii au crezut că membrii acestei familii au fost uciși în timpul unui omor ritual legat de Luna Albastră. Şeriful David Morgan a spus:
“Este vrăjitorie, o voi spune acum. Știi, există diferite facțiuni. Deși nu mă deranjează să spun acest lucru special, nu vreau să defăimez sau să diminuez o anumită practică. ”
În timpul investigațiilor, ofițerii au întâlnit oameni care practică o religie legată direct de vrăjitorie. Loviturile de ciocan, gâturile tranşate și pozițiile corpurilor erau perfect compatibile cu acest ritual.
Richard, cel mai mare băiat al familiei decimate, lucra la departamentul de securitate națională și a avut o rană de glonț în cap, în plus față de alte leziuni.
Luna albastră a dat naștere unor fantezii demonice pentru anumite grupuri de vrăjitori și vrăjitoare moderni care au anihilat o familie printr-o crimă triplă. Comunitatea locală, atât de liniştită, a fost extrem de îngrijorată de această crimă absurdă care lasă o pată asupra vrăjitoriei din regiunea Florida.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *