Hărţi recent descoperite arată că naziştii cunoşteau cum să ajungă în Agarta

Hărţi recent descoperite arată că naziştii cunoşteau cum să ajungă în Agarta

Timp de secole savanţii s-au întrebat dacă planeta noastră este goală la interior. Mulți oameni au ajuns la tot felul de teorii, dar până în 1968, nu a existat nicio dovadă.Asgard nazist
În 2015, o fotografie luată de un satelit aflat pe orbită în jurul Pământului a arătat în mod clar gaura de la Polul Nord; ceea ce este o probă suficientă pentru a concluziona existența teoriei Pământului Găunos.
Există povești și legende despre exploratorii naziști care s-au aventurat în sudul și nordul Terrei unde au creat chiar baze secrete în aşa-numita Noua Şvabie.
Unii vorbesc chiar de operațiunea “Highjump” și de uimitoarele aventuri ale amiralului Byrd, unde au fost văzute aparate de zbor foarte sofisticate gata de a zbura și de a explora noi teritorii.
De puţin timp, a fost descoperită o hartă de-a celui de-al Treilea Reich care conţine mai multe pasaje secrete care a fost împrumutată de submarine U-Boot germane pentru a ajunge la aceste regiuni subterane misterioase, precum și o hartă completă a celor două emisfere și tărâmul misterios al Agartei.
De asemenea, există o scrisoare, care se presupune că a fost scrisă de Karl Unger, care a fost la bordul unui U-Boot 209 german, sub comanda căpitanului Heinrich Brodda, în care spune că s-au alăturat interiorului Pământului și că nu cred că vor mai reveni la suprafață.
Odată cu harta naziştii aveau toate detaliile tehnice şi traseul pentru ca aventura lor spre Agarta să fie fără riscuri majore. Pe hartă, Antarctica este vizibilă fără straturi groase de gheață.antarctida map nazi-3

Dar detaliul cel mai intrigant rămâne prezența de trecători subterane de apă care se extind pe întregul continent și toate converg în același loc în care a fost identificat ca poarta de acces spre Pământul Găunos sau spre Centrul Pământului.
Se ştie că Adolf Hitler era extrem de obsedat de misticism și inexplicabil, era foarte interesat de OZN-uri și istorie antică, aşa încât o asemenea expediţie nu părea deloc nebunească pentru dicatotrul german. Unele surse spun că în misiunea nazistă spre Agarta au plecat 1.000 de oameni, mai multe avioane şi vapoare, submarine. Soldaţii au văzut la Pol farfurii zburătoare ostile, gata de a-i întâmpina pe invadatori… Niciunul nu s-a mai întors!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *