A fost fulgerat de 7 ori şi a supravieţuit miraculos

A fost fulgerat de 7 ori şi a supravieţuit miraculos

Sursa TodayNewsGazette.com, Wikipedia.
Sursa TodayNewsGazette.com, Wikipedia.

Roy Sullivan s-a născut la 7 decembrie 1912, în Greene Couny, Virginia, SUA. A fost park ranger la Shenandoah National Park în Virginia între 1942 şi 1977. În această perioadă, a fost fulgerat de şapte ori şi a supravieţuit în mod absolut miraculos.
Din această cauză a primit porecla de “Human Lightning Conductor” sau “Human Lightning Rod”, fiind recunoscut de Guinness World Records drept persoana care a fost fulgerată de cele mai multe ori în viaţa sa. Mulţi au spus că semăna cu actorul Gene Hackman.
De ce s-au abătut fulgerele și iadul peste Roy Sullivan? Nimeni nu știe, nimeni, nici măcar oamenii de știință din întreaga lume, care au rămas fără cuvinte ascultând aventurile lui. Cum se poate explica faptul că un om, totuşi obișnuit, a fost atacat de șapte ori de fulgere şi a suferit din cauza lor?
Deşi pare incredibil, este adevărat. Datorită norocului lui uriaş, a fost poreclit „paratrăsnet uman”, intrând în “Cartea Recordurilor”.
Cu toate acestea, aventurile lui au lăsat urme vizibile în viața acestui pădurar liniștit. De pildă, toți cei din jurul său, inclusiv câinele, refuzau să meargă cu el, lăsându-l singur, trist plin de durere, izolat. Rudele lui au spus că aceste eșecuri nu puteau fi decât rezultatul unui blestem puternic, o soluţie pentru un mister incredibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *