Răpiți de extratereștri, o chestiune foarte serioasă (I)

Răpiți de extratereștri, o chestiune foarte serioasă (I)

Prima răpire presupusă să fi fost efectuată de extratereștri comportă o atenție specială internațională. Este vorba de un cuplu din New Hampshire cu o reputație ireprosabilă, Barney și Betty Hill, care a fost răpit într-o noapte de septembrie în 1961.

Până în 1975, când a avut loc o altă răpire, cazul Travin Walton, raporturile privind răpirile erau marginale. Dar începând cu anii 80, oamenii au prins curaj și și-au dezvăluit experientele. Iar publicul a făcut cunoștință cu un nou fenomen prin intermediul a numeroase lucrari (cităm numai faimosul „Missing Time” de Budd Hopkins în 1985).

Actual, conform sondajelor oficiale, sunt cinci milioane de americani care ar fi fost victime ale răpilor efectuate de entități misterioase. Într-adevăr, după un sondaj al Institut Roper, pe un eșantion de 5974 de persoane adulte interogate, 119 indivizi (2%) arată indicatori puternici revelând o posibilă răpire. Acest procent corespunde celor 5 milioane de americani.

Milioane de răpiri? Unde sunt probele?

Un caz special interesant este cel al lui Betty Andreasson, din Massachusetts, căreia Raymond E. Fowler, un ufolog renumit, i-a scos un implant, probabil pus de extratereștri, în 1976. Thomas E. Bullard, un folclorist, a scos în evidență procentajul și creșterea utilizării de implanturi în timpul răpirilor cu un prim eșantion de 103 cazuri de înaltă credibilitate în anul 1987 și un al doilea de 1700 în 1995: în 1987, un implant a fost inserat sau scos în 37% din cazurile de răpiri în timp ce în 1995, 45% din subiecți privesc această operație.

 

Din aceste eșantioane, se va generaliza deci la populația răpiților (5 milioane, doar în S.U.A.), o șansă la cel puțin 50% de a primi un implant. Așadar, ar fi aproximativ 2,5 milioane de implanturi extraterestre în circulație, și numai în S.U.A.!!

Aceste implanturi, o dată extirpate din subiecți și supuse la analize serioase, ar putea proba realitatea acestor experiențe și să aducă, o dată pentru totdeauna, răspunsul definitiv la intrebarea eternă: Suntem singuri în Univers? În mod natural ufologii caută aceste implanturi. Derrel Sims, împreună cu un alt pionier în materie, au fondat, FIRST (Fund for Interactive Research and Space Technology).

Derrel Sims

Autoproclamat „Vânător de extratereștri”, își darorează reputația pretinselor „implanturi” pe care le-a extirpat de la răpiți. El a fost președintele comitetului de susținere al răpiților de la HUFON (Houston UFO Network). Identitatea membrilor, locul și momentul întâlnirilor sunt ținute secrete.

Și-a petrecut copilăria la Alamogordo, New Mexico înainte de a se angaja în Armată unde a fost însărcinat cu operații speciale. Registrele indică faptul că a fost încorporat la MP (Military Publice) timp de 3 ani fără să fi primit vreo distincție specială.

În 1976, el a fondat, la Houston, Parallax Enterprises. În anul următor, Sims Construction & Supply. Foarte implicat în mișcarea New Age, a învățat Sistemele de ucenicie accelerate „Accelerated Learning Systems” (ALS). Aceste cursuri răspundeau la întrebări de genul: „Ce faceți pe Terra?”, „Ce vreți sa deveniți?” etc. Secretul constă dintr-o tehnică botezată „Quantun Holografic”, inventată de Sims.

Grație acestei rețele magice pe care a vrut să o aplice pe persoană sa, a obținut o centura neagră în Karate fără a lua lecții și, incredibil, a devenit instructor de plonjat fără antrenament. El a devenit repede președintele secției „răpiți” de la HUFON și a fondat cu haruri extralucide, Derrel Sims, doar fixându-vă drept în ochi, estimează dacă sunteți sau nu un răpit de extratereștri. Dar el începe totuși printr-o analiză grafologică pentru un test numit „Symbolic Profiline”. Dacă testele nu sunt concludente, trece la o altă serie de teste: test de I.Q. urmat de unul de personalitate.

După spusele sale, extratereștrii i-ar amenința familia de 100 de ani. În ultimii ani, el este angajat într-o bătălie intergalactică cu șeful extraterestru Mondoz. În plus de faptul că aparține unei linii de luptători care se trage dintr-un rege al Angliei, zvonurile afirmă că a lucrat la o armă capabilă de a-i neutraliza pe extratereștri. Dar o jurnalistă specializată în paranormal, Rebecca Schatte afirmă ca „Derrel este un șarlatan”.

Lucrare de Travis Walton sursa Wikipedia
Lucrare de Travis Walton sursa Wikipedia

Roger Leir  

Ortopedist și consultant medical pentru MUFON, dr. Roger K. Leir din Thousand Oakr, California este însă un om cu picioarele pe pământ. El a început să se intereseze de OZN-uri după prăbușirea de la Roswell din 1947.

Întâlnirea

În iunie 1995, drumul rd. Leir s-a încrucișat cu cel al lui Derrel Sims la UFO Expo West. În timpul prezentărilor, Sims i-a facut radiografia relevând un corp străin în piciorul unui răpit. Foarte intrigat, dr. Leir a propus să scoată obiectul gratuit.

Prima întâlnire între specialiști și răpiți este fixată la 19 august 1995 în California. Persoana rapită se numește Patricia Damly, are 47 ani și afirmă că a fost răpita în octombrie 1969 în timp ce se afla într-un camping în Texas.

Răpirea altui subiect, Pat Parrinello, 52 ani, a avut loc în 1954, pe când nu avea decât 6 ani. Implantul nu a fost descoperit decât în 1971 în timpul unei radiografii făcute ca urmare a unui accident de mașină în Venezuela.

Sub supravegherea camerelor, primul pacient a trecut pe masa de operație. Dalmy dr. Leir a localizat obiectul după o oră și a recuperat minusculul „implant” de formă triunghiulară din piciorul stâng al femeii. Procedura s-a repetat și cu Parrinello din corpul caruia s-a scos un obiect de 5 mm. Analizele au dezvaluit o membrana compusă!! Din proteine coagulate în jurul obiectelor, o protecție naturală din organism contra prezenței obiectelor străine. Obiectele au fost lipite de nervii proprioceptivi în diferite laboratoare științifice independente cum ar fi National Justifice of Discovery of Science (NIDS) din New Mexico.

O nouă sedință a avut loc la 18 mai 1996, pe doi răpiți: Dorothy O´Hara, 61 ani, din Palm Spring, California și Alice Leavy, 40 ani, din Newberry Park, California care aveau obiecte inserate în pulpa stangă. O a treia femeie, Licia Davidson, 37 ani, care a raportat mai multe răpiri, avea de asemenea un implant în picior care i s-a extras în ianuarie 1997.

În mod surprinzător, la recuperarea obiectivelor, nu a avut niciun răspuns inflamator. Deși implanturile au fost extrase din organismul acestor pacienți, toți au declarat că au fost răpiți din nou după operația chirurgicală. Prin urmare, ne putem întreba cu adancă neliniște: dacă nu servesc la localizarea persoanei răpite, la ce servesc atunci aceste stranii implanturi?

Ultima operație, a opta, a avut loc la 17 august 1998. Este vorba de un pacient de 50 ani, al cărui „implant” se găsea în degetul mare de la mâna stângă. Obiectul a fost descoperit în timpul unei radiografii făcută ca urmare a unui accident la ski în 1990.

Subiectul (a cărui identitate nu a fost dezvaluită, din motive de protecție), se intreba despre proveniența obiectului: nu s-a tăiat niciodată profund, nu a suferit niciodată vreo operație la degetul său mare etc. Puțin cam traumatizat, la câțiva ani după descoperire, s-a dus la o conferință a MuFON-ului unde dr. Leir vorbea despre implanturi. L-a contactat și operația a început. Întreaga operație a fost filmată de NBC.

Dr. Leir a declarat în timpul operației că „obiectul era foarte asemănător în aparență și ca mărime cu alte obiecte care au fost deja extirpate de la alți subiecți”. Obiectul a fost apoi trimis la San Antonio, Texas pentru analiză.

Să rezumăm: indivizi, dintre care unii sunt convinși că au fost răpiți de extratereștri, prezintă corpuri străine în organism. Aceste pretinse „implanturi” sunt retrase și analizate în laboratoarele cele mai calificate și competente din lume. Si ce dezvăluie rezultatele analizelor?

Că nu există raspunsuri inflamatorii. Și că a fost pusă o protecție naturală contra prezenței obiectelor străine în organism. Asta este tot! Ne-am fi așteptat să se găsească în compoziția acestor „implanturi” materiale necunoscute pe Terra, o tehnologie ultra avansată și nu a fost cazul!!

Dr. John Mack, psihiatru la Harward, autor al „Dosarul extraterestru” și laureat al Premiului Pulitzer, s-a ocupat de un pacient al cărui implant a fost scos. Era un fel de cablu roșu de 30 de microni. Obiectul conținea aluminiu, oxigen, silicon, carbon și chlorină. Este vorba oare de implanturi extraterestre fabricate de o rasă a cărei logică ne scapă? Sau ele sunt de origine extraterestră? Folosite de inocenți? Dar de cine? Cine ar putea experimenta pe semenii noștri? În ce scop? Au aceste implanturi o origine terestră? Visează „mind control”?

S-a stabilit deja faptul că o agenție americană a dezvoltat o tehnologie numită RHIC – EDOM. RHIC înseamnă „Radio Hypnotic Intracerebral Control” și EMI vrea să spună „Electronic Dissolution of Memory”. Aceste tehnici ar putea induce o transă hipnotică, să sugestioneze subiectul său să creeze în mintea sa un fel de lapsus, „missing – time”.

Un fenomen raportat foarte des de răpiți sau ar putea foarte bine de a produce amintiri – ecrane, făcând astfel să creadă că este victima unei răpiri efectuate de extratereștri.

Implanturile au fost testate pe cetățeni în mod legal de către guvernatorul suedez în urmă cu 50 de ani. Un caz foarte documentat este cel al lui Robert Naeslund. Acest individ afirma că a primit un implant în formă de ciupearcă în creier.

Astfel, „doctorii” au plasat transmițători cerebrali în capetele pacienților anesteziați fără consințământul lor. Spitalele din Sodersjukhnest, Karalinska, Ncka și Sudsvall sunt cele vizitate… Dar autoritățile suedeze au negat existența transmițătorilor cerebrali și i-au avertizat pe cei care au făcut plângeri că riscă să fie internați în spitale psihiatrice dacă continuă de a vorbi de aceste aparate.

Animalele

În ianuarie 1998, autoritățile din orașul Los Angeles au decis de a începe un program pilot care constă din a echipa fiecare animal de companie cu un implant. Recent, guvernul britanic a propus de a se pune un implant câinilor și pisicilor în scopul de a-i putea identifica printr-un scanner în porturi și aeroporturi.

Noul sistem s-a răspândit cu viteză la întreaga scară planetară pentru oi, cai, porci, păsări, pești etc. De teamă să nu-și piardă animalul de companie, milioane de indivizi le-au injectat acestora implanturi.

Oamenii

Dr. Daniel Man, este primul deținator al unui patent în S.U.A. pentru un implant spre a fi utilizat pe ființă umană. Este vorba de a regăsi copiii pierduți sau răpiti. Jack Dunlap, un om de afaceri din Arizona, a propus sistemul KIDSCAN. Sistemul ar urmări copiii înarmați cu implantul de identificare care va trimite semnale sateliților. Apoi, sateliții vor da forțelor de ordine amplasamentul exact al copilului pe un calculator pentru a putea fi găsit.

Oamenii de știință au dezvoltat un aparat care, o dată implantat în creier, va da posibilitatea handicapaților de face să vorbească un computer în locul lor. Aparatul, numit „neurotrophic electrade” exploatează impulsurile electrice ale celulelor pentru a mișca cursorul calculatorului, care în fine se activează pronunțând cuvinte. Instrumentul principal al sistemului este electrodul neurotrofic, un con de sticlă de marime microscopică care este implantat în cortex, chiar sub ureche. Doi electrozi sunt implantați în scopul de a facilita mișcările orizontale și verticale ale cursorului.

Kevin Warwick, șeful Departamentului de Cibernetică de la Universitatea din Reading, Marea Britanie, și-a injectat un implant de 23 mm/3 mm în umărul stâng la 24 august 1998. El s-a autoproclamat „primul cyborg”. Implantul se adevera a fi un aparat de identificare în primul rând. O serie de senzori plasați în el îi pot detecta prezența și interacționa cu el într-un mod rudimentar. De exemplu, când intra în biroul sau, calculatorul său spune: „Bine ai venit, profesore Warwick” și secretara să îi poată urmări toate deplasările pe ecranul calculatorului său.

Mai mult, demnitarii italieni care se tem de a fi răpiți și-au injectat microprocesoare în scopul ca poliția să-i poată găsi. Implantul numit Sky Eyes a fost dezvoltat de serviciile de informații israeliene. Este ca o „adaptare biologică” a sistemului GPS. Un implant de identificare pe frecvența radio pasivă permite codarea a 34 miliarde de animale sau de indivizi, cu un cod inalterabil. În plus, nu folosește baterie și nu este mai mare decât un bob de orez!

Implanturile și Noua Ordine Mondială

Implanturile, se află deja în centrul teoriilor de conspirație privind stabilirea unei dictaturi militare bazată pe un șantaj economic. Utilizarea galopantă a carților electronice ar confirma voința de a impune un nou sistem economic centralizat de către o elită.

La ora actuală, cartelele ID sunt, de pildă, folosite în numeroase campusuri din S.U.A. pentru a plăti hrana etc. Ele sunt eficace și ușor de distribuit. Și servesc totodată la integrarea oamenilor în sistem. Cât despre micro-cipul de identificare internațională, va face să poată să dispară toate cărțile de identitate existente și toate cărțile de credit. El va putea servi ca și carte de identitate universală în interiorul căreia vom avea toată informația privind numele, adresa, numărul de permis de conducere, numărul de asigurare socială, numărul de securitate socială, numărul de pașaport etc.

În această tehnologie, se vede un mijloc fantastic de a reduce cheltuielile băncilor, ale statului și de a neutraliza piața mafiei, piața neagră, cea a drogului, a traficului de arme și a oricăror forme de transferuri ilegale de fond. Dar această identificare biometrică ar implica totodată că oamenii sunt reduși la o suită de cifre, că statele le sunt date o putere enormă asupra indivizilor, că sistemul este perceput ca un simbol ostil de autoritate, că societatea este condusă de o birocrație-tehnologică, mai degrabă decât de aleși. În acest mod, putem constata că aceste tehnologii amenință direct viața particulară și securitatea indivizilor.

Numărul fiarei

Chiar dacă numeroase tehnologii interpreteaza cartea Revelațiilor ca o literatură de rezistență creată în scopul de a digera o criză (domnia împăratului roman Nero), fundamentaliștii creștini nu au pierdut ocazia de a cita faimosul pasaj al Apocalipsei de Ioan pentru a pune în gardă populația contra folosirii abuzive de implanturi: „Ea (Fiara) antrenează toți oamenii, mari și mici, bogați și săraci, liberi și sclavi, de a avea o marcă pe mâna dreaptă sau pe frunte, în scopul ca nimeni să nu poata cumpăra nici vinde fără a avea această marcă, adică numele fiarei sau numărul numelui său. Aici se arată ințelepciunea: cel care are inteligența calculului numărului fiarei, căci este un numar de om: și numarul său este 666.”

Această marcă este aspectul esențial al domniei totalitare a Fiarei prin controlul economic al sistemului.

Sistemul GPS

În acest context, este legitim de a aminti că stabilirea unui sistem totalitar via satelit este tehnic realizabilă prin folosirea sistemului GPS (Global Positioning System). Un atare sistem de identificare internațional controlat prin rețeaua de detecție pilotată prin satelit ar da o putere absolută unui guvern centralizat. Dizidentă sau rezistentă activă la guverne tiranice ar fi practic imposibile.

Sistemul GPS a fost dezvoltat în timpul anilor 70 de Departamentul Apărării American pentru ca unitățile armatei să poată în orice timp să cunoască pozițiile lor exacte.

Iar sateliții informează destinatarul. Acest sistem este de asemenea folosit de public cât și de armată. Există patru sateliți care informează asupra poziției (latitudine și lingitudine, altitudine și viteză). Se folosește în mașini, pe vapoare, în avioane etc. Dar GPS-ul folosit de militari este mai precis decât cel al civililor (10 metri de eroare contra 100 de metri).

Voința autorităților de a impune un control total asupra individului

Din punct de vedere politic, experții de la Securitate Națională, ca dr. Steven Metz sau dr. James Kievit au scris în raportul lor „The Revolution în Military Affairs and Conflict Short of War for the US Army War College”că ar fi de dorit că într-un viitor apropiat orice american suspect ar putea fi echipat cu un aparat permițând de a-l localiza (electronic individual position device, IPLD).

Z. Brzezinski, autorul lucrării „The Technotronic Era”, a scris: „Era tehnotronică implică apariția controlată (more controlled society). O asemenea societate ar fi dominată de o elită. Curând, va fi posibil de a se asigura o supraveghere aproape continuă asemeni unui jurnal ținut la zi conținând informațiile cele mai personale asupra fiecărui cetațean.”

Din fericire, există cetățeni gata de a se sacrifica în caz de abuzuri guvernamentale: maiorul Boyd, din New Mexico, a afirmat, foarte recent ca „exista 19 milioane de patrioți americani înarmați gata de a se apăra contra stabilirii unei noi ordini mondiale.”

Codurile de bare

La sfârșitul anului 1974, s-a format Uniform Product Code Council, care a propus codabars (codurile de bare). Acest cod universal, aplicat din 1977, a fost aprobat de ONU în 1972. Formatul universal de coduri de bare este formatul UPC/EAN – 13.

În majoritatea codurilor de bare, numerele sunt codate prin două bare. Lungimea barelor nu este determinantă pentru citirea informației. Lărgimea barei și cea a spațiilor dintre ele contează! Lungimile barelor la stânga, în mijloc și la dreapta servesc de a delimita informațiile.

Ca și implantul, chiar dacă acesta pare să aducă sufragii, codul de bare este un candidat serios pentru a fi marca Fiarei. Într-adevăr, cifra 6 apare foarte des în simbolul UPC. Exista de asemenea 6 cifre la stângă și 6 cifre la dreapta cât și 6 variațiuni ale simbolului UPC.

Concluzii

Sunt oare implanturile misterioase de origine pământeană sau sunt extraterestre? Sunt simple corpuri străine? Să nu uităm că în spatele oricărei teorii, există victime (răpiții), care suferă din punct de vedere psihologic. Iar răspunsurile lipsesc. Ce s-a întâmplat cu ei? Ce sunt acele obiecte găsite în corpurile lor? Cum au apărut? Cine le-a implantat? Și în ce scop exact? Au vreun sens?

Va urma…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *