Ram Inn, cel mai bântuit hotel din Anglia

Ram Inn, cel mai bântuit hotel din Anglia

John Humphries a cumpărat în 1968 un hotel construit în 1145, pentru modesta sumă de 2600 de lire sterline, pe care l-a transformat în hotel-restaurant.

Ram InnDar încă de la prima noapte pe care a petrecut-o în acest imobil s-au petrecut fenomene stranii: mâini de gheaţă care au atins-o pe fiica lui, a văzut o creatură neagră semănând cu o pisică uriaşă etc. Clienţii hotelului au fost şi ei martori la fenomene asemănătoare. De pildă, unii s-au pomenit aruncaţi de pe scaune, alţii s-au trezit în toiul nopţii cu ciudatul sentiment că nişte mâini de gheaţă se plimbau pe feţele lor sau auzeau paşi în apropiere de peturile lor, lovituri în uşă, ferestre deschizându-se noapte ca prin minune…
Printre fantomele care bântuie hotelul, apariţia cea mai deasă este aceea a lui Lady Elisabeth, o femeie care a fost ucisă în casă şi îngropată sub bar.
În timpul renovărilor, excavaţiile au scos la lumina zilei de sub scară, mormântul unui copil. De atunci, se pot auzi regulat plânsete în preajma acestui loc.
Cea mai bântuită cameră a hotelului este cea numită a espiscopului. Aici se produc de altfel cele mai multe fenomene paranormale, dar este şi cea mai vizitată de către turişi sau de investigatorii de asemenea evenimente. Unii au reuşit să obţină fotografii sau înregistrări ale unor manifestări stranii. De pildă se văd orbs, fum şi umbre pe fotografii, sau chiar o faţă stranie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *