Previziunile făcute de Nostradamus privind anul 2020

Previziunile făcute de Nostradamus privind anul 2020

Infernul va invada Pământul ca urmare a unui război nuclear sau căderea unui meteorit, asemănătoare cu cea care e adus la extincția dinozaurilor.

Toate autoritățile și oamenii de pe planetă trebuie să se aștepte la un apocalips în 2020 și să dea dovadă de prudență, de responsabilitate, de respect și de interes.

Nostradamus
Nostradamus

Era noastră este asociată cu armele nucleare, cu terorismul, cu bolile și cu catastrofele naturale. Predicțiile lui Nostradamus privind acest an terorizează profund omenirea.

Există multe temeri că populația va avea enorm de suferit și că se va diminua considerabil. Conform lui Nostradamus, anul 2020 va marca începutul unei noi ere. Se anunță o perioadă plină de schimbări dramatice și esențiale în istoria omenirii. Se așteaptă la un an critic din multe puncte de vedere dar nu va însemna sfârșitul lumii așa cum o cunoaștem. Va fi începutul renașterii omenirii într-o nouă dimensiune spirituală.

În lucrarea sa intitulată Profețiile, apărută în 1555, Nostradamus a prezis că la începutul acestui an va debuta un război apocaliptic care va dura 27 de ani, până în 2046.

Acest an anunță numeroase catastofe naturale dar și progrese în domeniile științifice. Inundațiile vor afecta multe țări din Europa și continentul nostru va fi ținta a numeroase atacuri teroriste. În Orientul Mijlociu se va dezvolta extremismul religios.

Un seism major se va produce în zona dintre California (SUA) și Vancouver (Canada). Uraganele și cutremurele vor afecta enorm regiuni întregi din America de Nord. În schimb, anul va fi prosper din punct de vedere financiar.

Americanii și europenii vor trebui să facă față valurilor de emigranți și de atacuri teroriste, care se vor multiplica.

Schimbările climatice vor afecta planeta și conducătorii mondiali vor trebui să ia măsuri împotriva poluării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *