Gustavo Rol, un mare mister

Gustavo Rol

Sursă foto: Wikipedia

S-a născut la Torino la 20 iunie 2003. Gustavo Rol este considerat cel mai mare clarvăzător al secolului XX, uneori privit ca mediu sau vrăjitor, capabil de lucruri extraordinare.
A putut să efectueze călătoria în timp, să citească gândurile, să materializeze sau să dematerializeze obiecte, chiar şi animale, să picteze fără a atinge cumva pânza etc.
Pe scurt, pentru acest om nu exista nicio limită. Există numeroase mărturii despre capacităţile lui extraordinare. Spunea des că nu există imposibilul pe pământ. A reuşit să dezvolte posibilităţi umane care ne depăşesc, se crede.
În jurnalul lui a scris o frază misterioasă: „Am descoperit o lege teribilă care conectează culoarea verde, a cincea muzicală şi căldura…”

Dar nu a explicat-o niciodată. Era un personaj enigmatic însă dotat cu simţulu umorului. A marcat spiritul mai multor persoane cu care s-a intersectat de-a lungul existenţei lui, cum ar fi Einstein, Cocteau, Picasso, de Gaulle. Hitler, care a auzit de darurile lui a dorit să-l cunoască.
Gustavo Rol a vrut să ne facă conştienţi de faptul că tot ceea ce este în jurul nostru nu este decât o iluzie şi că există o altă realitate. Mulţi cred sincer că el a găsit acea parte de divinitate care se găseşte în noi. Despre el, Federico Fellini a spus: „Acest om este cel mai decorcentant din câţi am cunoscut vreodată. Posibilităţile lui sunt atât de mari, încât merg până dincolo de facultăţile altora de a se uimi.”« (Înapoi la noutăți)
(Știrea următoare) »Lasă un comentariu

Hide

Warning: include(jamy.html): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/public_html/portalulvrajitoarelor.ro/wp-content/themes/newspress-extend/footer.php on line 44

Warning: include(jamy.html): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/public_html/portalulvrajitoarelor.ro/wp-content/themes/newspress-extend/footer.php on line 44

Warning: include(): Failed opening 'jamy.html' for inclusion (include_path='.:') in /home/admin/public_html/portalulvrajitoarelor.ro/wp-content/themes/newspress-extend/footer.php on line 44